Vlaanderen wandelt lokaal

Ook in Weelde op 26 & 27 juni 2021

Nieuwe datum: 27 juni 2021

De laatste zondag van april bindt iedere wandelaar traditioneel zijn stapschoenen aan voor VLAANDEREN WANDELT.  Ondanks we hoopten op een klein beetje licht aan het einde van de tunnel, ziet het bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw zich door de toenemende Covid-cijfers genoodzaakt de organisatie uit te stellen naar een latere datum. 

Daarom zal VLAANDEREN WANDELT LOKAAL NIET doorgaan op 25 april  MAAR op zondag 27 juni 2021.


De laatste zondag van juni bindt iedere wandelaar traditioneel zijn stapschoenen aan voor VLAANDEREN WANDELT. Op zondag 27 juni zal het niet anders zijn, al gaan we ditmaal met Wandelsport Vlaanderen vzw wel een heel stapje verder!

Onder het motto #iedereenwandelt zal de organisatie doorgaan onder de naam VLAANDEREN WANDELT LOKAAL. Het concept is heel eenvoudig. Vlaanderen massaal aan het wandelen krijgen bij al onze plaatselijke wandelclubs. Vanuit meer dan 100 steden/gemeenten wordt een lokale wandelactiviteit opgezet, waarbij iedereen met volle teugen de schoonheid van hun eigen achtertuin kan (her)ontdekken.

Onze wandelclub DRW doet ook mee en heeft enkel mooie wandelingen uitgestippeld die allen vertrekken vanuit de

Gemeentezaal De Brouwerij

Startlocatie

Lokalen De Brouwerij
Weeldestraat 86
2381 Weelde (Ravels)
Antwerpen

Wij gaan voor een 7 tal wandelingen met afstanden variërend van 7 km tot 40 km.

Mooi landelijk, maar toch bosrijk parcours met prachtig privédomein De Schrieken en bosgebied Molenheide als blikvangers. Afhankelijk van de gekozen afstand ook langs Faes-, Aarle- en Klotkuilheide en langs de oever van riviertje de Aa.

HOE KAN JE DEELNEMEN?

 
Om deel te nemen aan Vlaanderen Wandelt Lokaal … ook in Weelde hoef je geen lid te zijn van een wandelclub of Wandelsport Vlaanderen vzw.  Jong en minder jong, kleine of grote gezinnen, occasionele wandelaars of fervente hikers iedereen is van harte welkom. Kies uit het ruime aanbod van afstanden  en begeef je onze gemeentezaal de Brouwerij om in te schrijven. Na inschrijving hoef je enkel nog de bewegwijzerde afstand van je keuze te volgen.  Vaak kom je voorbij plaatsen waar je het bestaan niet van kent, zelfs heel dichtbij in je eigen buurt.
 
Later meer en uitgebreide info….
 

 

Beschrijving van alle parcours