5de POPPELS GLORIE VAN ZATERDAG 24 OKTOBER 2020.

Wij zien ons genoodzaakt deze wandeling om te vormen naar een SPONTAAN WANDELINITIATIEF

Klik HIER voor alle info over deze wandeling Poppels glorie

Onderstaande wandeling wordt geannuleerd als georganiseerde wandeling

Wij hebben toestemming bekomen tot het organiseren van deze wandeltocht, rekening houdend met het aanvullend protocol van Wandelsport Vlaanderen en met de geldende corona-maatregelen.

Er geldt geen voorinschrijving (dus aanmelding op de dag zelf). De inschrijving vindt plaats in de feestzaal bij Mieke Pap, Dorp 28, Poppel van 6h15 tot 14h. Er zijn gespreide inschrijvingstijden voorzien als volgt :

  • 6h15 tot 9h : 37-42 en 46 km
  • 7h30 tot 12h : 18-21-25 en 29 km
  • 10h tot 14h : 8 en 13 km

Mondkapjes zijn verplicht vanaf de parking en in de inschrijvingszaal tot je deze verlaat om de wandeling te beginnen. Indien gewenst kan je een koffie of thee bekomen in de aanpalende gemeentezaal die als aankomstzaal fungeert (Dorp 30), welke door de horeca wordt uitgebaat en waar dus de huidige horeca-coronamaatregelen van toepassing zijn.

Omdat wij, zoals gewoonlijk, alle rustposten en ook de aankomstplaats uitbesteden aan de horeca, hebben wij toestemming om te organiseren MET RUSTPOSTEN/BEVOORRADING en MET AANKOMSTZAAL, onder de geldende coronavoorwaarden zoals registratie, 1,5m afstand-regel, mondkapjesplicht als je naar of van tafel gaat. Die geldt alvast in de Belgische rustpost (’t Jachthuis) en aankomstplaats gemeentezaal Poppel. In de Nederlandse rustposten (den Bockenreyder en de Buitenman) wordt er geregistreerd, geldt de 1,5m-regel, tot op heden nog geen mondkapjesplicht, maar die kan nog volgen. Zorg dus dat je steeds je mondkapje bij je hebt.

Lees Hier onze voorbeschouwing van onze 5e Poppels Glorie Wandeling