Ledeninfo

Clubwandeling

Jaarlijks worden er 2 clubwandelingen ingericht, uitsluitend voor onze leden.Deze wandelingen worden gespreid over de mooiste plekjes van onze gemeente.

 

 

gratis

wandelingen

Onze leden  worden regelmatig bedeeld met enkele gratis deelnames aan georganiseerde wandelingen van bevriende clubs uit de streek. 

 

 

 

De Ravelse Wandelaars wandelchallenge

Onze leden die minstens 20 wandelingen lopen per wandeljaar worden beloond met de gedeeltelijke teruggave van het inschrijvingsbedrag (max 0.5 € per wandeling)van deze wandelingen.Tevens ontvangen alle leden die voor de eerste maal 20 wandelingen per jaar lopen een GRATIS T shirt van onze club. 

Voor deze jaarlijks wederkerende challenge werd er een stempelkaart ontworpen. Bij elke  wandeling kan men deze laten afstempelen aan de inschrijvingstafel van de organiserende wandeling. Om toch een zicht te krijgen op de prestaties van onze leden kan men via deze site de gelopen wandeling reeds registreren


Welke wandelingen komen in aanmerking?


- Georganiseerde wandeltochten van de wandelfederaties in Vlaanderen
- De wandeltochten van KWB-Falos of Landelijke Gilde (vb. Retie of Ravels-Eel)
- Georganiseerde wandeltochten in Wallonië en het buitenland die in de kalender van beneluxwandelen.eu vermeld worden ( dat zijn dus voornamelijk Nederlandse en Luxemburgse tochten)
- Algemene ledenvergadering van onze wandelclub
- de clubwandelingen

registraties

Nog te verwerken registraties